19 januari 2014

PvdA Best introduceert de ROOD-TRIP

Vanaf maandag 27 januari gaat de Rood-trip in Best van start. Deze bijzondere taxi is een gerestaureerde oldtimer uit 1969, die u graag en kosteloos naar uw bestemming in Best brengt tot en met 19 maart 2014. Dat is de dag van de gemeenteraadverkiezingen.

De Rood-trip is niet zo maar bedoeld om willekeurige ritjes te maken, maar brengt mensen die zelf geen vervoer hebben, een heel goed doel nastreven, gewoon willen wandelen bij het Langven, medicijnen moeten ophalen bij de apotheek of naar de voedselbank gaan veilig naar hun bestemming. Achter het stuur van de rode bolide zit Rimbaud Lapperre. Hij is lijsttrekker voor de PvdA in Best en rijdt u graag naar uw bestemming. Planning van een ritje vindt plaats in overleg met u.

Heeft u behoefte aan een Rood-trip en past uw ritje in bovenstaande doelstelling, kent u een goed doel of misschien iemand die voor een ritje in aanmerking komt? Dan kunt u bellen of mailen en maken we in onderling overleg een afspraak. Van bijzondere ritten of mooie gesprekken maken we graag een kort verslag of mooie foto, als u daarmee instemt. Een unieke rit naar de stembus op woensdag 19 maart kan natuurlijk ook. In dat geval tijdig reserveren.

Met vriendelijke groet van misschien wel uw gelegenheidschauffeur.

Rimbaud Lapperre, Lijsttrekker PvdA-Best GR2014

Rimbaud.Lapperre.PvdA@gmail.com 06-10183576

Rimbaud